Nebankovní půjčka na rekonstrukci

07.05.2015 06:50

Máte zájem na tom bydlet lépe než doposud, přičemž k tomuto pocitu potřebujete provést jistou rekonstrukci Vašeho bytu či rodinného domu? Nebo snad chcete rozšířit stávající rodinný dům o menší přístavbu? Nyní máte možnost si dopřát kvalitnější bydlení a udělat si radost prostřednictvím  Půjčky na rekonstrukci, kterou lze využít např. i na nákup nového nábytku či vybavení domácnosti.

 

Že jste již tuto žádost zkoušeli podat v některé z poboček bank, ale tam Vám úvěr kvůli nedostatečným příjmům nebo záznamu v registrech zamítli? Právě pak je pro Vás k dispozici na trhu půjček nebankovní půjčka na rekonstrukci, která Vám v tomhle ohledu vyjde maximálně vstříc.

 

Oproti všem možným bankovním půjčkám je tato nebankovní půjčka na rekonstrukci velmi flexibilním produktem, díky kterému lze financovat  veškeré stavební úpravy a rekonstrukci Vaší nemovitosti, případně ji využít na nákup nového vybavení, jako je nábytek, kuchyňská linka či TV. 

Jedná se tedy o ryze účelovou půjčku, ovšem může být i neúčelová, kdy prostředky z ní získané lze využít na cokoliv bez prokazování účtů a faktur.

 

Při vyřizování a schvalování této půjčky se nenahlíží do registru dlužníků, dokonce ani poskytovatel po Vás nebude požadovat potvrzení o příjmu, tudíž možnost, že půjčku obdržíte, je poměrně pravděpodobná.

 

Striktní podmínkou je ovšem vlastnictví nějaké nemovitosti s dostatečnou hodnotou, která následně bývá opatřena zástavním právem věřitele, sloužící jako jistota, kdyby náhodou někdy v budoucnu došlo k nesplácení Vaší pohledávky.