Půjčka před výplatou každému 5000

28.02.2014 21:11

Člověk se občas v životě dostane do nepříznivé finanční situace,kdy nemá dostatek prostředků, přičemž do další výplaty je někdy poněkud daleko. Pokud je váš zájem na tom vypůjčit si před výplatou až pět tisíc korun z důvodu nečekané situace, kvůli které vám nezbývá jiné řešení než zaplatit neočekávané výdaje, pak tu právě pro vás máme výhodnou nabídku rychlé krátkodobé nebankovní půjčky, jež dovedou tyto nepříjemné situace jednoduše vyřešit. 

Perfect Money rychlé půjčky

Perfect Money je opravdu stabilní společností na našem trhu nebankovních úvěrů a má dlouholeté zkušenosti na poli financí. Každý si může zažádat o půjčku před výplatou ve výši až pěti tisíc korun od Perfect Money. Peníze jsou dostupné téměř všem, kdo má o půjčku zájem. Vyřízení probíhá velmi rychle a snadně, a v neposlední řadě stojí za zmínku uvést, že společnost neúčtuje žádné nadbytečné poplatky. Zaplatíte jen úrok, který se rovná 0,1 % z půjčené částky.

Žádost o půjčku není vůbec složitá, stačí pouze vyplnit několik základních bodů a peníze budete mít ještě v ten samý den na vašem bankovním účtu. Nebankovní společnosti vyhoví téměř všem, neboť nejsou náročné na klientelu. Nemusíte se obávat zdlouhavého čekání a zbytečných skrytých poplatků, na které musíte být připraveni v případě žádosti u bankovních institucí.

Další příjemnou záležitostí je, že pokud si u Perfect Money zapůjčuje peníze klient poprvé, společnost mu povolí uhradit pouze dlužnou částku, která je nenavýšá o žádné úroky. Ty by se účtovaly až při dalším opakovaném vypůjčení. Proto se tedy dá říct, že se jedná o reklamní tah zaměřený na získání důvěry nových klientů, kteří si tím potvrdí, že společnost jedná fér a nemusí se tím pádem bát si od ní znovu půjčit peníze. Po doplacení prvního úvěru dostane klient možnost získat týden zdarma k další půjčce. Velkou prioritou a výhodou je rovněž to, že se neplatí žádné utajené poplatky jako u bank.


Zcela noví zákazníci mohou zažádat až o 3.000,-Kč, zatímco ti ověření, co už úvěr bezproblémově splatili, si mohou od Perfect Money znovu vypůjčit a to o 2000,-Kč více. Půjčka před výplatou

 každému 5000,-Kč od Perfect Money se dá tedy teoreticky nazvat jako zajímavá možnost, jak vyřešit dočasnou špatnou finanční situaci před výplatou. Tuto možnost již využívá každý měsíc poměrně velké množství zákazníků, kteří zrovna nemají dostatečnou zásobu peněz v rezervě na svém účtě.

Peníze si můžete půjčit až na 28 dní a pokud celou částku splatíte zavčas, vše proběhne hladce a bez problémů a spokojenost určitě zavládne na obou zúčastněných stranách. Perfect Money rovněž nabízí prodloužení délky splatnosti až o celé dva týdny a to za mírný poplatek. Se všemi informacemi jste seznámen dopředu a neměli byste narazit na žádné skryté poplatky. Netýká se vás ani žádný poplatek předem, dokonce ani aktivační poplatek. Peníze máte na bankovním účtu takřka obratem a můžete s nimi disponovat jak uznáte za vhodné. Jde o jednu z dostupných možností, jak si opatřit potřebný obnos před výplatním termínem, pokud zrovna nevyjdete a nemáte žádné rezervy.